0  /  100
keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
„За мен мъжката сила се изразява в това да владееш себе си, както физически, така и умствено. Да събираш и лекуваш, вместо да нараняваш и разделяш.”

Реми Тоин - лъчезарният мъж със сериозни мисли

Start Reading

Реми е изключително любезен и усмихнат млад мъж, който пристига с харизма и чар при нас! Един от най-популярните танцьори и модели у нас, той позира със самочувствие и стил. За него мъжът е здравата основа в отношенията, който трябва да полага усилия, за да докаже своята позиция и дума! Работата му като модел, не го предразполага да се усмихва често за снимки, но с нас нещата бяха различни!

В какво се изразява мъжката сила?

За мен мъжката сила се изразява в това да владееш себе си, както физически, така и умствено. Да събираш и лекуваш, вместо да нараняваш и разделяш. И най-важното-мъжът трябва да е здравата основа, върху която да се гради!

Във всяка една ситуация ли мъжете трябва да са силният пол?

“Има време за всяко нещо и срок за всяка работа под небето: Еклисиаст‬ ‭3‬:‭1‬‬”‬‬‬‬‬‬‬‬

Никой не е скала, един мъж трябва да може разчете правилния момент да говори и правилния момент да замълчи !

Мъжете по-отворени ли са да изразяват емоциите си и техните вътрешни изживявания или това все още се смята за слабост?

Със сигурност в 21 век голяма част от мъжете изразяват емоциите си много повече от преди, тъй като средата, социалните медии, културата и политиката на света дават възможност на хората да кажат и да покажат как се чувстват вътрешно.

Както е казано:
“Не е слабост, ако покажеш емоциите си, слабост е да оставиш емоциите да те контролират.”

За теб какво значи „мъжка дума?

Мъжка дума означава; морал, доверие, преданост! Означава да изкачиш 3 планини, да прекосиш 4 морета, да се биеш с вълци, да мериш 40 пъти, да режеш още толкова, но да си спазиш думата!

Башар Рахал

Елегантен, чаровен, с чувство за хумор и страхотен кавалер – това е първото ни впечатление от актьора Башар Рахал. Интересен е фактът, че според него една жена може да се отметне от дадената дума и това понякога дори е чаровно. Но един мъж никога не трябва да си го позволява.

Георги Блажев

Писател, инфлеунсър, тв лице. Всичко това и много повече е той - Георги Блажев. С уникалното си чувство за хумор може да накара всеки да се усмихне. Качество, което е особенно ценно днес - време, в което повечето от нас бързат, стресирани са и имат нужда от една малка забавна история, за да продължат да бъдат себе си.

Димитър Кузманов

Димитър Кузманов започва да тренира тенис на 6-годишна възраст. През годините се утвърждава като състезател, спечелил много национални и международни турнири. Кузманов извоюва своя първи трофей на ниво Чалънджър в началото на месец октомври и заслужено намери място сред първите 200 в световната ранглиста.

Ивайло Захариев

Ивайло Захариев е актьор, който играе еднакво въздействащо, както в театъра, така и пред камерите. Чаровният баща на двама сина наскоро каза „да“ на своята любима Станислава. Казва, че театърът има важна роля в изграждането на мъжкия му характер и че мъжът може да си позволи да бъде слаб – пред жената до него.

Светослав Гоцев

Волейболният ни национал Светослав Гоцев има тежък сезон във френския Пари Волей. Наложи му се да се справя с тежка контузия, но върви уверено напред. До голяма степен сили му дават неговата половинка, приятелите, хубавата музика.

Доц. д-р Желязко Арабаджиев

Доц. д-р Желязко Арабаджиев е началник на Отделение по Медицинска онкология и председател на Българско научно дружество по имуно-онкология. Автор и съавтор на повече от 50 публикации в национални и международни специализирани научни списания, участвал е в издаването на ръководства, учебни книги, монографии и учебници в областта на лечение на рак.

Проф. д-р Давидов

Проф. д-р Калоян Давидов е от водещите специалисти по ендоурология в България. Завършил е медицина през 1994 г. в Медицински университет – София, а през 2000 г. придобива специалност „Урология”.

Графа

Влади влиза с китара. Тананика си нещо и докато чака фотографът да си подреди кадъра, неволно запява малко. Като че ли не издържа около него да е тихо. Изглежда много съсредоточен, но в нещо негово си. Ако го попитаме какво е, сигурно ще се притесни да го каже, но с удоволствие би го изпял.

Севар Иванов

Севар е много хора едновременно - той е артист в постоянно търсене на следващата си голяма роля, заместник директор на Благоевградския театър, който отговаря на всевъзможни административни въпроси, постоянно пътуващ човек с неизчерпаемо любопитство за света и едновременно с това домашен котарак, който с удоволствие би си останал вкъщи и тази вечер.

Боян Йорданов

Боян е от онези хора, които не говорят излишно, и като че ли никога не казват неща, за които после ще съжаляват. Няма да се съгласи с вас само за да млъкнете, напротив. Ще ви изслуша, но и ще ви каже какво мисли право в очите. Той е от добрите, но очаква и ние да сме такива.

Чавдар Костов

Тихо и тайно усмихнато момче, което само за няколко минути може да накара всички около себе си да се смеят - това е Чавдар Костов. Трудно е да не го забележите с неговите близо два метра височина и внушителна брада.

Ненчо Балабанов

Виждали сме, а и сме чували, актьора Ненчо Балабанов в какви ли не роли, като най-скорошната е тази на Христо в сериала All inclusive. Но ако все пак не го познавате, можем да го опишем с няколко думи - усмихнат, привличащ вниманието и постоянно преобличащ се в различни образи човек.