0  /  100
keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
„На терена съм един, а извън него - съвсем друг”

Чавдар Kостов, който винаги е готов и да се бори за победата, и да те разсмее.

Start Reading

Тихо и тайно усмихнато момче, което само за няколко минути може да накара всички около себе си да се смеят - това е Чавдар Костов. Трудно е да не го забележите с неговите близо два метра височина и внушителна брада.

Започва кариерата си с отбора на Лукойл Академик, с които печели няколко пъти българското първенство. През 2010-а заминава за Гърция, където остава няколко години в баскетболен клуб Кавала. След това се връща за кратко в България и през 2014 година отива в Австрия, където става част от Gussing Knights. Преди да се върне в България за по-дълго, отново прекарва един сезон в Гърция, а след това и в Македония.

Днес е атакуващ гард в Левски Лукойл, но по-важното - баща на едномесечно момиче. Не беше никак трудно да го убедим да се включи в проекта, но когато го попитахме кога по-конкретно можем да се видим за интервю, той отговори: “Не знам, трябва да попитам жена ми”. Веднага разбрахме, че това е човекът.

В какво според теб се изразява силата на един мъж?

Много са компонентите. За мен лично е чувството за хумор и начинът, по който се отнася към хората около себе си.

А в спорта?

Там силата си личи на терена.

Според теб има ли противоречие между Чавдар, който е на терена, и Чавдар, който се прибира вкъщи при малкото си момиче?

О, със сигурност! Аз на терена съм един, извън терена съм съвсем друг човек.

А как успяваш да превключиш?

Настройвам се. Вече доста години съм в баскетбола и си имам ритуали. Не само аз, всички сме така - имаме си начини на подготовка, особено преди мач, защото на тренировка е едно, а на мача е съвсем различно Важното е, когато дойде моментът, да си на 100% и да си готов за сблъсък.

Какво според теб значи изразът „мъжка дума“?

Много е просто - когато мъжът каже нещо, да си го изпълни.

Според теб дисциплината и спортът ли са те направили такъв какъвто си?

О, да, със сигурност. Дисциплината, но и възпитанието.

Днес имаш сериозна брада, която отглеждаш вече няколко години, но помниш ли първия път, в който се обръсна?

Не помня точно първия път, но никога няма да забравя как гледах баща ми как се бръсне всяка сутрин за работа. Беше ми голям мерак и аз да мога да го правя, но нямах брада. Предполагам, че един ден съм се престрашил да го направя и без да съм имал нещо за бръснене.

Какво друго си научил от баща ти за това какъв трябва да е един мъж?

Да бъда дисциплиниран и да си държи на думата.

Запиши се за преглед при уролог на телефон: 02/403 4000.
Инициативата “НЕ ИГНОРИРАЙ ТОВА ПОД НОСА” и болница Токуда даряват 20 безплатни прегледа.

Гардероб: Яке Levi’s и Пуловер Medicine

Доц.д-р Давидов

Доц.д-р Калоян Давидов е началник на отделението по Урология в Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда и е от водещите специалисти по ендоурология в България. Завършил е медицина през 1994 г. в Медицински университет – София, а през 2000 г. придобива специалност „Урология”.

Тервел Пулев

Всички знаем колко силен е Тервел Пулев, защото го е доказвал много пъти. Има медали от европейски шампионати и от Олимпийските игри през 2012 година. Но какъв е мъжът под боксовите ръкавици и каменния поглед?


Графа

Влади влиза с китара. Тананика си нещо и докато чака фотографът да си подреди кадъра, неволно запява малко. Като че ли не издържа около него да е тихо. Изглежда много съсредоточен, но в нещо негово си. Ако го попитаме какво е, сигурно ще се притесни да го каже, но с удоволствие би го изпял.

Севар Иванов

Севар е много хора едновременно - той е артист в постоянно търсене на следващата си голяма роля, заместник директор на Благоевградския театър, който отговаря на всевъзможни административни въпроси, постоянно пътуващ човек с неизчерпаемо любопитство за света и едновременно с това домашен котарак, който с удоволствие би си останал вкъщи и тази вечер.

Боян Йорданов

Боян е от онези хора, които не говорят излишно, и като че ли никога не казват неща, за които после ще съжаляват. Няма да се съгласи с вас само за да млъкнете, напротив. Ще ви изслуша, но и ще ви каже какво мисли право в очите. Той е от добрите, но очаква и ние да сме такива.

Ненчо Балабанов

Виждали сме, а и сме чували, актьора Ненчо Балабанов в какви ли не роли, като най-скорошната е тази на Христо в сериала All inclusive. Но ако все пак не го познавате, можем да го опишем с няколко думи - усмихнат, привличащ вниманието и постоянно преобличащ се в различни образи човек.